Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu

Dieta uimitoare a suedezilor. Slăbeşti într-o săptămână cât alţii într-o lună

Publicat: 07 noiembrie 2016

Dieta de mai jos este recomandata de nutritionisti si va poate scapa de aproximativ cinci kilograme intr-o saptamana. Dieta suedeza se bazeaza pe terci din faina de hrisca, lapte cu continut redus de grasime, cartofi, fructe si legume si poti slabi cu ajutorul ei intre 3 si 5 kilograme intr-o saptamana, potrivit BZI.ro.

Dieta suedeza detaliata pe zile :

Luni

Mic dejun: 1 pahar de lapte cu continut redus de grasime si terci din faina de hrisca.

Pranz: 100 g branza de vaca, salata de rosii, ceapa si piper verde si un pahar de lapte cald.

Cina: 3 cartofi copti, 200 g de sfecla de zahar la care se adauga smantana cu continut redus de grasime, 1 felie de paine neagra.

Marti

Mic dejun: 1 pahar de lapte si terci din faina de hrisca.

Pranz: 250 g de peste fiert, 2 cartofi fierti, salata verde cu o lingurita de ulei vegetal.

Cina: 200 g de salata din varza alba si ceapa, la care adaugi o lingurita de ulei vegetal, 1 ou fiert, 1 pahar de lapte.

Miercuri

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 60 g branza de vaci, 1 felie de paine neagra.

Pranz: 250 g pui la cuptor fara piele, 100 g de salata de legume la alegere, 1 pahar de suc natural de mere, scrie lyla.ro.

Cina: 150 g de piure de cartofi, 80 g de branza de vaci, 1 felie de paine neagra, un pahar cu lapte.

Joi

Mic dejun: 1 pahar cu suc natural de mere, 2 felii de paine prajita.

Pranz: 100 g de terci din faina de hrisca, la care adaugi o bucata mica de carne fiarta, 150-200 g de mere sau portocale.

Cina: 100 g orez brun, 150 g de salata de rosii, ceapa si o lingurita de ulei vegetal, 1 pahar de lapte.

Vineri

Mic dejun: 1 pahar de iaurt cu continut redus de grasime, 1 portocala.

Pranz: o bucatica de pui fara piele, 100 g de cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.

Cina: 150 g capsuni sau portocale, 200 g din orice fruct la alegere(mere, pere, kiwi, prune etc), 1 pahar de suc natural de mere.

Sambata

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 200 g de terci din faina de hrisca.

Pranz: 150 g de cartofi fierti, 150 g de carne fiarta, 1 mar, 1 portocala.

Cina: 100 g de orez brun, 200 g de salata din varza alba, castraveti, piper verde, ceapa si o lingurita de ulei vegetal.

Duminica

Mic dejun: 1 pahar de lapte, 150 g de orez brun fiert.

Pranz: 200 g de peste fiert sau prajit, 100 g de cartofi fierti, 1 mar, 1 portocala, 1 ceasca de suc natural de portocale.

Cina: salata din legume la alegere, 1 felie de paine neagra, 1 mar, 1 pahar de suc natural de mere.

Este de asemenea recomandat sa bei un pahar mare de apa inaintea fiecarei mese.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact